Verkoopsvoorwaarden:

1- Als u de webbezoekers.com-website gebruikt om webverkeer te kopen, accepteert u alle volgende algemene verkoopvoorwaarden:
2- Na validatie van uw bezoekers pakket wordt webverkeer binnen maximaal 2 weken op uw website afgeleverd. U ontvangt alle bezoekers van de door u gekozen pagina.
3- webbezoekers.com stuurt u echte bezoekers en is niet verantwoordelijk voor de conversieratio. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verkoop, het hangt af van de kwaliteit van uw producten of inhoud, uw promoties of aanbiedingen
4- Het URL-adres dat u vermeldt, is de officiële bestemming van het bestelde verkeer. Als er een fout op deze URL staat, heeft u geen recht op restitutie.
5- Het is mogelijk dat ons bureau niet alle bezoekers binnen de beloofde periode (tussen 15 en 30 dagen) bij u kan bezorgen, in dit geval kunt u een terugbetaling aanvragen voor het ontbrekende verkeer.
6- Als uw website fout 404 weergeeft, een serverprobleem heeft of een verlopen domein is, is de klant als enige verantwoordelijk. webbezoekers.com kan u in dit geval niet terugbetalen!
7- Als u na één maand niet al uw pakketverkeer ontvangt, heeft u het volledige recht om een teruggave aan te vragen.
8- Na de bevestiging van uw bestelling ontvangt u een link die de analyse van uw verkeer weergeeft: categorie, actueel bestelde verkeer en andere informatie.
9- We geven u de keuze van de categorie van uw website, dus wees voorzichtig voordat u uw keuze valideert. Uw activiteit moet zo dicht mogelijk bij de geselecteerde categorie liggen, onze website is niet verantwoordelijk voor uw keuze.
10- U kunt op elk moment van de dag contact opnemen met onze klantenservice, een team zal u binnen maximaal 48 uur antwoorden.
11- We weigeren websites voor volwassenen, pokerspellen, Iframes of spamwebsites ...
12- Het is normaal dat u de IP-adressen van bezoekers niet kunt vinden op de verkeersanalyse-link en dat u alleen de pagina van ons advertentienetwerk ziet. Het is vanwege onze vertrouwelijkheid dat we ze niet plaatsen. (alle websites van ons advertentienetwerk blijven vertrouwelijk).
13- Als er zich problemen voordoen waardoor bezoekers die we sturen niet toegang hebben tot uw website, zijn wij niet verantwoordelijk voor deze factoren. We raden u aan om eerst bij uw hostingprovider na te gaan of uw website het geselecteerde pakket kan ondersteunen.
14- Het is mogelijk dat u bezoekers ontvangt buiten het doelland dat u heeft gekozen. Het is waar dat we zijn gebaseerd op de lijst met IP-adressen die specifieke gebieden kenmerken, maar we kunnen niet garanderen dat alle bezoekers uit het doelland komen. (In ieder geval gebruiken we de beste technieken om 100% gericht verkeer voor u te genereren).
15- De klant moet erkennen: lees en accepteer alle verkoopsvoorwaarden vermeld op deze pagina.